Dr. Van den Langenbergh

Dr. Tom Van den Langenbergh studeerde in 2012 af aan de Universiteit van Antwerpen met grote onderscheiding. Hierna startte hij zijn opleiding tot Orthopedisch Chirurg aan dezelfde universiteit. Hij voltooide zijn opleiding met een uitzonderlijke interesse in de schouder- en elleboogchirurgie. Tijdens zijn opleiding had hij de kans zich gedurende een jaar verder te specialiseren in het West Suffolk Hospital, een opleidingscentrum van de Universiteit van Cambridge (UK).

Dr. Van den Langenbergh is gesubspecialiseerd in de traumatologie en in de behandeling van schouder- en elleboog aandoeningen. Deze specialisatie maakt het mogelijk om uw problemen met de nodige grondigheid en met de juiste expertise aan te pakken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest recente technieken.

Sinds 1 augustus 2018 maakt Dr. Tom Van den Langenbergh deel uit van het team van 7 orthopedische chirurgen werkzaam in het ZNA Cadix Ziekenhuis in Antwerpen. Naast de raadpleging in bovenstaande ziekenhuizen is er ook de mogelijkheid tot raadpleging in de privé praktijk in Heide-Kalmthout.

Dr. Van den Langenbergh is lid van de Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie (BVOT), de Belgian Elbow and Shoulder Society (BELSS) en de European Society for Surgery of the Shoulder and Elbow (SECEC).